januar 30, 2009

Lupe Fiasco er ræva!


Lupe Fiasco er rap's mest overvurderte artist. Det sier ikke så reint lite. Med tanke på at Lil Wayne faktisk er... Vel, han er bare verdens nest mest overvurderte rapper.


Lupe Fiasco har én eneste låt det går ann å høre på, og det er Go-go-gadget flow, og den har virkelig blitt spilt for mye.

Dette til orientering.

Etiketter:

januar 08, 2009

Gatas Parlament mot Israel!



Kom i Demonstrasjon!
Nå på Lørdag!
Hjelp til å spre denna, 'a!

Etiketter: ,

januar 04, 2009

Mads Gilbert i Gaza

Jeg har idag slått rekorden for anntall mottatte eksemplar av samme SMS. Jeg mottok følgende melding vidresendt fra Mads Gilbert fra 23 forskjellige nummre;
    De bombet det sentrale grønnsaksmarkedet i Gaza by for to timer siden. 80 skadde, 20 drept. Alt kom hit til Shifa. Hades! Vi vasser i død. blod og amputasjoner. Masse barn. Gravid kvinne. Jeg har aldri opplevd noe så fryktelig. Nå hører vi tanks. Fortell videre. Send videre. Rop det videre. Alt. GJØR NOE! GJØR MER! Vi lever i historieboka nå. Alle! Mads G. 3.1.09 13:50




Fotografiet er fra lørdagens demonstrasjon som gikk fredelig for seg, og som du derfor ikke har hørt noe om. Bildet er rappa fra Frontlinjer. Besøk også Palestinakomitéen.

Denne videoen er fra forrige mandags demonstrasjon, hvor politiet sendte en større mengder tåregassgranater mot demonstrantene. Gassen henger fortsatt tungt i lufta. Du kan høre blitz buekorps i bakgrunnen er fortsatt aktive, og du kan se litt nyttårsfyrverkeri på slutten av videoen.


Frontlinjer har en billedserie fra Søndagens demonstrasjon her. VGs artikkel her, og Dagbladet her, og Aftenposten. Litt tåregass idag også, men på et ganske annet nivå en sist mandag, heldighvis.


Den siste linken er en video fra hvordan det så ut på markedet i Gaza etter bombinga. Jeg har valgt å ikke embedde den, fordi den er ganske kraftig kost. Men du kan kikke på den her. EDIT: Denne videoen er IKKE fra bombinga av Gaza. Den er fra 2005. Se her.

Etiketter: ,