november 08, 2006

De kan rende os. - Vi blir!

Danmark er ikke som Norge. Blandt annet har de ikke de samma kristne som her hjemme. Guds lojale i det flate dejlige landet er på en måte litt... Hvordan skal man si det? Enda litt lettere å gjøre narr av enn oss gudfryktige her hjemme.

En ganske spesiell liten sekt som ser seg å representere Gud heter Faderhuset. Det må også sies at regjeringa i Danmark er et par hakk værre enn det vi har her hjemme. De har altså bestemt seg for å selge Ungdomshuset. Kjøbenhavns autonome kulturhus.

Ungdomshuset er et sjølvstyrt kulturhus i Jagtvej på Nørrebro, eller Nørrebronx som de lokale kaller det. Det har vært en åpen kulturscene i 24 år, men også vært et senter for autonom motstand, opprør og antikapitalistisk kamp.

For de som ikke har fått det med seg, så har altså dyret stått opp av havet, og allerede klart å karre til seg regjeringsmakten i Danmark. Derfor burde det ikke være noen stor overasskelse at dyret sjølv, Anders Fough Rasmussen (faktisk ørlite grann ondere enn George Bush, bare med mindre makt) har gått hen å solgt Ungdomshuset. Hvem kjøper?

Ingen. Ingen seriøs entrepenør vil putte pengene sine i et så hasardiøst prosjekt. Ingen smart kapitalist ville våge å kjøpe noe som ikke tilhører selger. Det krever noen med overdreven tro på seg selv. Det krever noen som vet de har rett, uansett hva fakta sier. Det krever våre venner i Faderhuset.

Jeg har lovt å hilse fra gud, og hu sier følgende: Ikke hør på falske profeter. Gå umiddelbart inn på websida til lokalavisen for Nørrebro, og stem for ungdomshuset! Det vil telle for en uke med nattbønner, og du er garantert kvantumsrabatt ved synderegisterutmålingen når du kommer til Perleporten. Jeg ser alt! Gå hit, se til venstre på sida, og klikk av for "Brugerne". Det betyr for Ungdomshuset.

Okei? Greit? Bra!


Etiketter: , ,

10 Comments:

At 08 november, 2006 23:59, Anonymous Anonym said...

I skrivende stund leder brukerne med 77.7% -- yay:)

 
At 09 november, 2006 13:22, Blogger Elvis Bling Laden said...

Bra! Det burde jo egentlig være mer, men det får kanskje holde.

 
At 09 november, 2006 17:08, Blogger butleninwasentdead said...

Gjør som meg. Ta en uke fri fra jobben og dra ned å støtt kameratene på Ungdomshuset. Underskriftskampanjer er for AUFere og alenefedre.

 
At 09 november, 2006 17:43, Blogger Brage said...

Ungdomshuset skal vel liksom være Blitz sin storebror i Danmark, men jeg syns egentlig de er ganske reaksjonær. De har et veldig ususnt forhold til rus, de har et veldig usunt forhold til vold og de har et veldig usunt forhold til terrorisme. Sjølsagt har de gjort et og annet bra fra tid til annen (sånn som alle anarkister gjør), men grunnleggende sett er for alt som ryster borgerstaten uten noen grundigere analyse. Men de har mange pene damer der!

 
At 09 november, 2006 18:31, Blogger Elvis Bling Laden said...

Butlenin: det er fristende, faktisk. Lykke til. Representer ordentlig. Du har Gud på din side!
Brage: Det får da være måte på bedrevitersk holdning fra deg idag, da? "Sjølsagt har de gjort et og annet bra fra tid til annen"...?
Hva er dette for sprøyt? Dont Hate!

 
At 09 november, 2006 23:20, Blogger butleninwasentdead said...

Det faktiske problemet som Brage har helt rett i er at Ungdomshuset sliter politisk. De har problemer med at engasjementet dreier seg for mye om rus og fest, og lite om ordentlig politikk. Det betyr at hvis Ungdomshuset forsvinner er det sannsynlig at miljøet ikke vil klare å samle seg nok til å okkupere og bygge opp noe ala Ungdomshuset på nytt. Jeg vil heller ha de skitne pønkerne der og syntes at de er teite fra tid til annen, enn å ikke ha dem der i det hele tatt. Føler at du kan ta deg av hele det : Derfor er de viktig kulturellt, blablabla greia Elvis.

Og det at de har et usunt forhold til rus gjør jo at jeg gleder meg desto mer til å reise dit.

 
At 09 november, 2006 23:21, Blogger butleninwasentdead said...

Og en ting til Elvis. Du kan vel saktens ikke ta deg fri fra jobben før du har en jobb? Hæ!!hæ!!!? Og du kaller deg Kommunist.

 
At 13 november, 2006 10:51, Blogger Brage said...

Mein i hælvete..? Her gjør man hva man kan for å provosere og så er dette de beste dere kommer opp med av reaksjoner. Jeg blir vel nødt til å spille antisemittismekortet!

 
At 13 november, 2006 12:17, Blogger Elvis Bling Laden said...

Jeg veit. Jeg trur vel det har sammenheng med at vi kjenner deg fra før.. :-)

 
At 25 november, 2006 16:39, Blogger David said...

Ja hva som var motivet til disse Faderfolka fra begynnelsen kan man virkelig lure på.

 

Legg inn en kommentar

<< Home