desember 03, 2006

For Guds skyld!

Det hender jeg ber dere delta i undersøkelser og shit. Ikke så denne gangen. Nå vil jeg at dere skal rette browseren til Tordenbloggen for å stemme på Gudbedre! Løp! Nå! For Guds skyld!

Etiketter:

6 Comments:

At 03 desember, 2006 20:07, Blogger Erik Kruse said...

Jeg løp. Legger meg jo ikke ut med høyere makter (sånn til vanlig vaffal). Men trurukke jæveln mener jeg har stemt før. Prøvde Firefox, Opera, t.o.m IE, med samma resultat. Med mindre dattera mi på 14 uker har stemt på Karpe (mye unge jentefans der) skjønner jeg ingen ting. Dritt.

 
At 03 desember, 2006 22:48, Anonymous Anonym said...

Den tar deg på IP-adresse, Erik, så viss du har delt det med noen, er det bare å vente ei stund -- sperra er tidsbegrensa.

 
At 04 desember, 2006 12:32, Blogger Erik Kruse said...

Regna med no sånt - men da er det nesten et lite mysterium. Med mindre en av naboene mine har funnet tilgangen på det trådløse nettet vårt. Uansett: Gud veit at hun er med meg uansett.

 
At 04 desember, 2006 12:33, Anonymous Anonym said...

Med eller uten din(e) stemmer, Erik, Gud gikk videre:)

Gratulerer, Elvis!

 
At 04 desember, 2006 15:56, Anonymous Anonym said...

Jeg tror det er slik at når man sperrer på IP, slik som i dette tilfellet, eller når man sperrer noen ute fra et forum eller lignende så sperrer man ikke på bare en IP, men på en serie med de som ligger nærmest. Dermed er det slik at når man sperrer noen så sperrer man samtidig en liten håndfull med nesten identisk IP.

Akkurat hvorfor det er slik vet jeg egentlig ikke.

 
At 04 desember, 2006 20:25, Blogger Elvis Bling Laden said...

HAHA!
Jeg skjønte ikke at jeg faktisk kom videre før du opplyste meg om det! Jeg trudde det bare var én fra hver pulje. Jamen det var glitrende nyheter. Kuli, da.

 

Legg inn en kommentar

<< Home