april 16, 2006

Gud Bedre leserundersøkelse for april

Blogging er en seriøs utfordrer til den etablerte journalistikken. For å bevise dette driver Gud Bedre stadig med undersøkende og gravende journalistikk. Det jeg er interessert i nå er :deg!

Derfor ber vi nå :deg hjelpe meg med å forklare hva du måtte mene om dette og hint i Aprilmåned.


Gud Bedre leserundersøkelse for April


Hva alle andre mener.

8 Comments:

At 17 april, 2006 04:30, Anonymous Anonym said...

Snille, søte Elvis -- jeg plages ikke videre av alternativ rettskriving, men kan du ikke stave *navnet mitt* slik jeg gjør det i alle fall?:) Det skal være *Tiram*, ikke Tiriam. Det siste høres ut som en mutert krydderurt.

Men kjekt å få være med i leserundersøkelsen -- jeg har til og med fått en stemme, wohoo:D

 
At 17 april, 2006 08:28, Anonymous Anonym said...

Faen, jeg burde stemt på meg selv som nest best. Jeg vurderer nesten å ta hele greia én gang til...

Ja til flere historier om Vampusinteraksjon!

 
At 17 april, 2006 13:09, Blogger Elvis Bling Laden said...

Ivers: Hahaaaa! Det kommer en historie til om vampusinteraksjon! Men jeg spaaaarer på den.
Tiram: jo. Jeg har laga huskerregel. Den involverer ekstra ram. ikke så mye ram, men temmelig nøyaktig ti. Åssen er det? Ellers synes jeg ikke mutert krydder gir så fæle assosiasjoner? Flere krydderurter til verden, sier jeg. Stopp hetsen av mutantene, dessuten.

 
At 17 april, 2006 14:24, Anonymous Anonym said...

Det høres kjempefint ut:D Og jeg har ingenting imot hverken krydderurter eller mutanter, bare så det er sagt. Men i motsetning til potteurtene som står i kjøkkenvinduet kan jeg være riktig uspiselig når jeg legger vrangsida til, så det er ikke verdt å legge opp til at folk skal kunne ta feil.

 
At 19 april, 2006 13:08, Blogger Brage said...

Haha! Her prøver jeg å gjøre skam på Elvis sine lesre ved å stemme fram Siv Jensen som den jeg helst hadde pult og hva skjer? Jo, jeg får denne midt i fleisen: "Your vote has already been taken. Quite a few times, thank you. Spamming a public poll is bad, mmmkay? Feel free to vote on any other poll, but please don't abuse this public forum. Thank you!"

Jaja. For øvrig blooodig fornærma over at Tumleplassen ikke er et av alternativene på norges nest fineste blogg.

 
At 19 april, 2006 23:20, Anonymous Anonym said...

Hehe, etter hvordan Siv Jensen lå an tidligere, trur jeg hun hadde tatt 1. plassen uten di spamming:D Og ærlig talt, de andre er da ikke mye å dra med seg hjem -- til sengs med Erik Solheim? Bare tanken er nok til å knekke libidoen min for fleire dager framover. (Takk for det, Elvis.)

 
At 20 april, 2006 19:01, Blogger Elvis Bling Laden said...

brage: hehe.. det var en morsom kommentar. spam er bu! eh regna jo med at du skulle stemme på siv. jeg kjenner jo deg, veit du ;-) jeg er fornærma jeg også. det er den hellige ånds skyld. han fikk meg til å tenke på noe annet.
tiram: utvalget er gjort for å gjøre det tilsvarende vanskelig for folk som vanligvis foretrekker menn,
sjølv om jeg er litt usikker på om erik passer helt inn i kategorien

 
At 20 april, 2006 20:56, Anonymous Anonym said...

Vanskelig og vanskelig, herr Laden ... Det er mange jeg heller ville pult enn Siv Jensen, men i dette feltet her er hun en klar vinner! I hvert fall så lenge jeg slipper å prate med henne etterpå:)

 

Legg inn en kommentar

<< Home