juni 14, 2007

Arne Johannessen - keepin it gangsta!

Mange mennesker har undra seg over Arne Johanessens merkelige oppførsel i forhold til Obiora-saken. Det var underlig å forsøke å forhåndssensurere Samvirkelaget i Trondhjem Tingrett. Spesielt fordi forhåndssensur skjeldent blir idømt. Enda merkeligere var det da Johannessen presterte å kalle drapet på Eugene Obiora for "Glimrende politiarbeide". Det var veldig rart at Johannessen gang på gang gikk ut å sa at han skulle gå til en ny sak mot Samvirkelaget for å dømme oss for ærekrenkelse, for seinere å bare la det ligge.

Flere synes det var veldig rart da han etter at vi spilte låta "Stopp volden" i en demonstrasjon i Oslo umiddelbart gikk ut og sa at det er "ren sjikane" å spille "Obiora-låten", som han nå kaller den. En skulle kanskje tro de ville gi seg med denne retorikken snart? neida.

Arne Johannessen gikk tilslutt ut å beklaget at han hadde brukt ordene "glimrende politiarbeide". Og dermed skulle den saken være ute verden.

Neida. jeg bare kødda.


Arne Johannessen er leder av Politiets Fellesforbund. Hans jobb er formelt sett å forsvare politimennenes (og kvinnenes) interesser. I denne jobben gjør han alt han klarer for å vise statens klassekarakter, for å gjenninføre den marxistiske forståelsen av klassesnuten, for å underbygge og bevise politiets rasistiske orientering, og det aller viktigste; å selge plater for Samvirkelaget!

Er det virkelig ikke en eneste konspirasjonsteoretiker der ute som kan gi oss noen idéer om hva Arne Johannessens virkelige agenda er?


(Artikler fra Politiets Fellesforbunds websider Setter punktum i Samvirkelag-saken, Samvirkelag-avgjørelse på mandag, Politimann vurderte å skifte navn, Kunstnerisk frihet har også grenser, Henleggelse i Obiora-saken, Vurderer neste skritt mot Samvirkelaget , Politiets Fellesforbund tapte kampen om CD, vurderer nå søksmål om ærekrenking , Avgjørelse om CD utgivelse trekker ut, Politiets Fellesforbund krever CD stoppet i Tingretten, Venter på juridisk vurdering av cd-utgivelse, PF vil stoppe cd-utgivelse)

Skriv under på oppropet Rettferdighet for Obiora!

Etiketter: , ,

8 Comments:

At 15 juni, 2007 15:26, Anonymous Anonym said...

En "enorm belastning" for Trond Volden? So what? Volden medvirket til at en tilfeldig sosialklient mistet livet. Hva med Obioras familie, er det ikke en belastning for dem? En mann er død og Volden går mest sannsynlig fri. Jeg håper faktisk at dette er belastning, da før i det minste litt straff.

At Arne Johannesen er mer opptatt av æren til en æreløs politimann, enn av etatens renhet sier mest om AJ og det forbundet han leder.

 
At 15 juni, 2007 16:09, Blogger Ata said...

Hei Elvis! Jeg vet ikke om du er interessert, men jeg har skrevet en post om organisasjonsdemokrati over nett, inspirert av din post "framtidas nettdiskusjoner". Dette er en slags ping

 
At 16 juni, 2007 23:30, Anonymous Anonym said...

Kan du ikke få sånn morsom "abonner på denne bloggen ting" sånn som Don Martin har på sin side?

 
At 17 juni, 2007 16:21, Anonymous Anonym said...

Politiet er visst ikke så glad i kvelertak likevel:
http://www.ba.no/nyheter/article2829340.ece

 
At 17 juni, 2007 16:25, Anonymous Anonym said...

Kanskje politiet skulle brukt litt mer vett og energi på en skikkelig etterforskning av drapet på Obiora (m.fl.) i stedet for å beskytte seg selv mot kritikk:
http://www.bt.no/lokalt/bergen/article371009.ece

Jeg håper at særlig du Arne Johannessen leser dette, du gjør faktisk politiet en bjørnetjeneste ved å forsvare ethvert overtramp gjort av en politimann. Politiets viktigste ressurs er tillit i befolkningen. Jeg håper i det minste at Killengren og Storberget skjønner det.

 
At 17 juni, 2007 22:46, Blogger Elvis Bling Laden said...

ata: Flott! Bedre seint enn aldri, er det ikke det det heter? Jeg kommer tilbake til det.
Fader jakop: tja.. det er jo feeds, da, som det er på alle blogger.com bloggene. Men du vil gjerne ha e-post, er det sånn å forstå?
JOzef: hahaha!
donald: Det hadde vært fint. Kanskje ikke kjempesannsynlig, men fint ;-)

 
At 20 juni, 2007 22:59, Anonymous Anonym said...

Vil gjerne ha e-post ja.

 
At 24 juni, 2007 13:49, Blogger Sara said...

Hei, her er innlegget Mikkel holdt på IS møtet i bergen.

 

Legg inn en kommentar

<< Home