november 02, 2008

Gatas på Youtube

Alt mulig er på youtube om dagen. Det er litt underlig på en måte, i og med at youtube på langt nær er den beste av disse flashvideo-sidene kvalitetsmessig. Men det er altså stedet å finne ut om det er laga en video til så-og-så låt, eller å sjekke ut hva så-og-så egentlig sa om så-og-så. De har foreløpig seieren på rein størrelse.

Små videoer på internett har også gjort det litt mer interessant for mindre filmskapere som har mulighet til å spre filmene sine.

Som foreksempel meg;

(Gatas Parlament - Vote for Palin)

Eller Tazmhs;

(Gatas Parlament - Rasist mot min vilje)

Disse låtene er en del av Gatas Parlament sitt prosjekt med Osenbanden. Det er jo litt bloggete, så de passer vel her hele bunten, gjør de ikke det, da? her er mer.

Etiketter: , ,

3 Comments:

At 11 november, 2008 15:25, Blogger Ronny K said...

Hvorfor har dere illustrert (den morsomme skal sies) videoen om Palin med bilder av Terry Jones?

 
At 17 november, 2008 15:11, Blogger elling said...

heemmmm....
vel.. altså..
Jeg føler vel egentlig at når man først er i en gruppe, så må man nesten finne seg i å bli tatt for å være de andre i gruppa. Det er sånn det er. Har du oversikt?

Jeg mener; utgangspunktet er jo at vi har klart å ta feil av Sarah og Michael Palin, så det du nå påpeker må vel nesten sies å være en liten feil?

Hilsen Aslak

 
At 07 februar, 2010 07:35, Anonymous Anonym said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 

Legg inn en kommentar

<< Home