mars 31, 2006

Alt det dærre mellom streikinga.

På en skala fra èn til ti, hvor kjedelig er det ikke å jobbe?

Og hva mener alle andre om saken.

Etiketter: ,

14 Comments:

At 01 april, 2006 13:18, Anonymous Anonym said...

Jeg ser du har fått til dette på den måten jeg selv ønsket det back in the days. Min webloggdingsboms klarte ikke å tackle det, men det var med annen leverandør. Jeg skal som sagt stjele ideen, og med litt flaks får jeg det til som du gjør her. :D

Trackback loves om du forteller meg åssen man gjør det.

 
At 01 april, 2006 15:49, Anonymous Anonym said...

Så teit. Jeg klarer det ikke. Limer inn HTML som bare det, men det virker ikke som om weblogg tackler dette meed valgmuligheter og rullegardiner, alt blir bare ren tekst.

Feminint.

 
At 02 april, 2006 13:03, Anonymous Anonym said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

 
At 03 april, 2006 10:25, Blogger Magnus said...

Eg lurer på kva spørsmålet eigentleg betyr... Er det kor kjedeleg det er å ikkje ha ein jobb - som er det spørsmålet eg svarte på, eller er det om kor kjedeleg det er å jobba? Eller er det berre eg som er dum og ikkje forstår at dette var meininga bak sprøsmålet heile tida?

 
At 03 april, 2006 10:31, Blogger Elvis Bling Laden said...

huff og huff. Jeg skal snakke med vårherre, så kanskje hu kan gjøre noe. Ellers ville jeg tro at sysop er en mere passelig autoritet for å svare på den slags spørsmål.

 
At 03 april, 2006 19:23, Anonymous Anonym said...

Jeg led av samme tvil som deg, Magnus, og endte med å svare på samme måte. Så hvis du er dum, er vi i alle fall to om det:)

 
At 03 april, 2006 20:09, Blogger Elvis Bling Laden said...

oj! Nå ser jeg det! Hvor kjedelig er det IKKE å jobbe! Det burde vært et komma, men det går jo ikke ann å plassere. Men på den annen side; begge deler er jo jævlig kjedelig..
Jeg mente vel egentlig hvor kjedelig det er Å JOBBE. men det viser seg at ikke gud og hvermann skjønte det. Kanskje ikke gud, engang.

 
At 03 april, 2006 23:15, Blogger Magnus said...

Det vart i alle fall eit legendarisk spørsmål ut av dette! Neste gong Per Egil Hegge skriv bok om kommafeil kjem denne setninga med! Ikkje det at eg forstår kor kommaet skulle gjort noko nytte, då!

 
At 03 april, 2006 23:25, Anonymous Anonym said...

Hvor kjedelig er det ikke, å jobbe?

Hvor kjedelig er det, ikke å jobbe?

Ser du forskjellen? :)

Men resultatene av spørreundersøkelsen er vel nærmest ubrukelige nå? Fuglene veit hvordan alle som har svart har tolka spørsmålet ...

 
At 04 april, 2006 00:31, Blogger Elvis Bling Laden said...

jo, kanskje.. Men det er også noe av det fine med det dannede talespraag, nettop dette upresise, det mystiske, hvori ligger essensen av det magiske; poesiens vesen!
Saaledes velger jeg aa se det som et opphoeyet verk; en dobbelthet hvis styrke litter i at det er jævlig døvt å jobbe, nett på samme tid hvor det er jævlig døvt å ikke ha jobb! For likemeget som spørsmaalene mulighvis er kontraherende, just i konklusjonen synes leserne at være enig; det ER døvt!

 
At 04 april, 2006 05:41, Anonymous Anonym said...

Konservativt riksmål -- så vakker^H^H^H^H^H^Hgrusomt ... Eksemplene var forøvrig til Magnus, som ikke skjønte hva komma skulle være godt for:)

 
At 04 april, 2006 09:48, Blogger Magnus said...

OK, eg ser jo at komma ville gjort ein skilnad. Men ingen av desse setningane er vel serleg gode?

 
At 04 april, 2006 12:39, Blogger Elvis Bling Laden said...

det er mulig konservativt riksmål er grusomt, men, det er et så fint språk for dikt! Det er ikke noe til offentlige papirer og sånnt, altså. Men tenk på sånne som Jens Bjørneboe, Andrè Bjerke. Ah, den som hadde et sånnt språk å dikte på.

 
At 04 april, 2006 12:50, Anonymous Anonym said...

Joda, jeg hygger meg t.o.m. med Wergeland, jeg. men det var vel ikke så mye riksmålet i seg sjøl, som å høre det fra deg som var litt nifst ...:) Uten at du skal la det hindre deg i å dikte på riksmål, altså -- hver til sitt.

Men jeg må innrømme at jeg har litt fordommer mot riksmålsfolk, de framstiller seg sjøl som *representative* for bokmålsbrukere litt for ofte. Det vil jeg gjerne ha meg frabedt! :)

 

Legg inn en kommentar

<< Home