mars 01, 2006

Regjeringa må følge opp Soria Moria erklæringa

Denna fikk jeg i postkassa mi:

Støtt El & IT Forbundet Klubb Teleservice i kampen om å beholde Opplysningen 1881/1882 som et selskap i Telenor.

EL & IT Klubbens kamp om nei til privatisering av Opplysningen er blitt en prøveklut for vår nye regjering, en regjering hele fagbevegelsen gikk side om side ved og støttet før valget. Vi krever nå at regjeringen innfrir sine valgløfter.

1881/1882 er Telenors Opplysningstjeneste. Avtalen ovenfor eieren / staten er, at Telenor har leveringsplikt på tjenesten.

Opplysningen 1881 har halvert sine avdelinger gjennom en fireårsperiode, noe som har rammet små distriktskommuner med bortfall av sårt tiltrengte arbeidsplasser.

For vel 2 år siden ble hverdagen igjen usikker for de 650 gjenværende, da Opplysningen ble overført Telenor Venture til rigging for salg.

Vi spør ?
Hvilke selskap skal Telenor videreutvikle og satse på når et selskap som Opplysningen som kan vise til store overskudd ikke er bra nok.


EL & IT Klubben i Opplysningen har jobbet aktivt mot salget, etter at vi fikk ny regjering. En regjering som var klare i sine lovnader om et mer aktivt statlig eierskap og at de ikke skulle selge seg videre ned i bl.a. Telenor.

El & It Forbundet har bedt våre regjeringsparti om å stoppe salget. SV s sentralstyre har et klart vedtak om nei til salg. Flere lokal og fylkeslag i AP har gitt sin fulle støtte i saken.

Opplysningen er viktige hjørnestensbedrifter i distriktsnorge med et overvekt av kvinnearbeidsplasser.

Et utsalg betyr nye eiere og krav til større profitt. Reduksjon i pensjon og individuell lønnsfastsettelse vil føre til stor ”turnower” og uforutsigbare inntekter. Dette kan/vil bety sentralisering av våre arbeidsplassene.


Kjære kamerater vi trenger massiv støtte fra dere. Støtt oppropet og hjelp oss i kampen om å bevare arbeidsplassene


Du kan hjelpe til med å skrive under Her.

Etiketter:

2 Comments:

At 02 mars, 2006 00:07, Blogger Fjeldstad said...

hei når du er i gang støtt en kampanje til da...

http://hatogkjaerlighet.blogspot.com/2006/02/sttt-kampanjen-la-sabah-f-bli.html

 
At 02 mars, 2006 03:49, Blogger Elvis Bling Laden said...

okei, da. Jeg har sett den engang før, faktisk, men nå har jeg skrivi og alt. Det er bra jobba, jokke!

 

Legg inn en kommentar

<< Home