mars 08, 2006

faderen, hans mannlige sønn, og et spøkelse?

Rolf Arne blir skjeldent full. Det er en evne han har. Likevel sitter han som vanlig på pub og drikker. Og drikker. Det gleder han stort når andre folk setter seg ned i hans selskap og forsøker å drikke like mye som han.
Langt nede i hans sekstende øl begynner han som vanlig å fundere på kvinner. Hva er dette med kvinner? Er de fra venus? Annledninga er selvfølgelig at det er kvinnedagen.

"Kvinner" utbryter Rolf Arne, "kvinner er noe jævla dritt!"
Rolf Arne har aldri vært noen utprega feminist, og han har heller aldri lært seg til de delikate valørene i finere åndsdannelse. Derfor fortsetter han i nogenlunde samme stil "Og hu dærre fitta Kristin er faen døtte meg den værste av dem alle!"

I det samme øyeblikk strømmer et underlig lys ut i pubben. En kraftig stemme overdøver den billige diskomusikken; "Hva med deg, din jævla dinglepikk?"

Rolf kikker seg litt rundt, og håper at alle andre skal tru de innbiller seg ting på fylla. Kristin fortsetter med sin inkvisatoriske utspørring. det er sånn hu liker det best, "Idag er det åttende mars! Du spiller klovnens rolle og får vanlighvis lov til å si det meste, men idag er kvinnenes internasjonale kampdag! Idag skal du krype, som det krypet du er!"

Ut av pubben kravler en slange, men betydelig redusert sjølvtilitt og ubetalt barregning.

Gratulerer med dagen, damer! Og hvis du lurer på hva som foregår; trudde du virkelig den hellige tre-enighet består av Faderen, hans mannlige sønn, og et spøkelse? Get the fuck out! Åssen familie er det? Sjefen sjølv er selvfølgelig en kvinne, og hennes (dekk)navn er Kristin.

Oppmøte på Youngstorget 8 Mars klokka 18:00

Etiketter: , ,

3 Comments:

At 09 mars, 2006 19:23, Anonymous Anonym said...

jo takk.

jeg kan være enig i at sjefen er en dame, men hva med hans mannlige sønn og spøkelset, hvor står de nå som helvete er redusert til en avfallsplass utafor jerusalem og ånder er forvist til tvilsomme tvnorgeproduksjoner og tannkremreklamer? jeg bare lurer (vil gjerne ha et svar og)

 
At 10 mars, 2006 15:50, Blogger Elvis Bling Laden said...

gud sier i en pressemelding at; Jeg er en kvinne, mitt barn ønsker jeg ikke å oppgi kjønnet på, men jeg har selvfølgelig laga det med en mann. alle andre påstander er grovt uvitenskapelige og historieløse. Jomfru Maria blir kalt det, fordi de på den tiden ikke annerkjente lesbisk sex som fullverdig. De lever i beste velgående og har det bra begge to. Takk som spør. Hælvete må du forøvrig ta opp med Rolf Arne.

 
At 15 mars, 2007 19:03, Anonymous Anonym said...

Looking for information and found it at this great site... »

 

Legg inn en kommentar

<< Home