mars 05, 2006

Åpent brev til crackere!

På vegne av vår gud og herre, så ønsker jeg at dere alle sammen skal studere denne teksten, og ta dette inn over dere.
For dere andre som ikke veit det, så er altså crackere flinke programmerere som knekker koder og lager cracks som gjør det mulig for oss som ikke er flinke programmerere å installere den programvaren vi vil ha uten å betale for det.

Ofte legger de ved en liten programsnutt som de kaller keygen, eller key generator, som lager passord til oss.

Deviance lagde cracken til Getting Up og The Movies, foreksempel. De har laga sinnsykt mye. Talentfulle folk. Ikke noen problemer, kjør cracken, - ferdig. Åssen lever de folka, egentlig? Hva driver dem? De må jo jobbe sinnsykt mye. hvor mange er de? Jeg veit ikke. Gud veit. Selvfølgelig veit gud, men hu gidder ikke si det til meg. Jeg elsker henne likevel.

Vår skaper ønsker å si til crackerne at hun liker dere, og dere kommer til å slippe inn når dere dauer. Og det gjelder nesten alle crackere fra all hverdens cracker-grupper.

Men ærlig talt! Dere kommer ikke unna med ALT! Nok er nok!

Dere gjør en stor feil. Ikke tro at dette er en vits eller på noen måte forsøk å vri dere unna denne kritikken. Dette er en blog, så det er fullt mulig å angre sine synder her, også under pseudonymer.

Helt konkret: Paradox! Dere har laga en keygenerator til Adobe Photoshop.
Jeg fikk den ikke til å virke. Greit nok, det er sikkert jeg som gjør noe feil. Jeg er en idiot, så det er ikke så rart. Det er ikke det jeg reagerer på.

Det jeg, OG gud og hvermann stiller seg spørsmålet om, er hvordan i alle dager dere klarer å ha så grønnjævlig musikk på keygeneratorene deres? Åssen er det mulig i det hele tatt å produsere så sinnsyk motbydelig musikk? Jobber dere for kopyrait-mafiaen? Er dere egentlig agenter for de reaksjonære kreftene som vil undertrykke den frie informasjon? Er det meninga å gjøre installering av tjuvkopiert programvare til en udelt negativ opplevelse? Har dere ikke bra musikk?

Sitter dere sjølv å lager musikken mens dere cracker? Skomaker bli ved din lest. Dere er talentløse musikere!

Og sjølv så udanna det er å si det; det er desverre ikke bare Paradox. Det er mange av dere! Og det er ingen av dere som kan lage musikk.

Hva er greia?

Kan dere ikke bare STJELE NOE MUSIKK?

Etiketter: , ,

0 Comments:

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home