februar 25, 2007

web 2.0

Nå er det underskog og flickr og myspace og yahoomail og photobucket og blogger.com og spraydate og okcupid og youtube og dessuten hiphop.no og rvlista. Kanskje det begynner å holde snart?

6 Comments:

At 25 februar, 2007 23:30, Anonymous Anonym said...

Er det så mye? Jeg klarer ikke å følge med på alt, jeg. Bare epost og blogg og litt myspace. Hm. Jeg er nok en amatør, men det holder kanskje nå, ja... :)

 
At 26 februar, 2007 10:37, Blogger Plateprateren said...

Selv er jeg mest lei all blinkinga, bråket og dårlig design på myspace... Er det virkelig nødvendig å fråtse slik i tacky smak for å få besøkende på sida si ?

 
At 27 februar, 2007 02:40, Blogger Elvis Bling Laden said...

Jeg skjønner heller ikke hvorfor jævla myspace trenger å være så forpult stygt! Hele myspace ser jo ut som en re-run av det værste på web i 1995! Det er grusomme blinkende greier med glitter som tar en million år å laste. Forferdelig. Og de jævla dårlige flash-spillerne deres, hvor nesten alle alternavitene er bedre enn dems!

Men så er det alle medlemmene, da...

 
At 27 februar, 2007 15:09, Anonymous Anonym said...

Underskog, Gaysir, MyOpera, Kingdom of Loathing, RV-listene og en privat IRC-tjener hver dag. Google/Gmail når jeg husker det. Og her om dagen kom jeg over en gammel del.icio.us-konto jeg ikke hadde brukt sia 2004, der lå det et par morsomme ting. Men til webnisse å være, er jeg veldig lite om meg på nett:) Skjønt, jeg har jo meldt meg på utallige fora som jeg nesten aldri logger meg inn på ...

Men jeg får vel skaffe meg en MySpace-konto, om ikke anna så for å henge med når Elvis prater:)

 
At 28 februar, 2007 10:25, Anonymous Anonym said...

For min del er det omvendt. jeg vil bli invitert til fler. Jeg føler meg døv fordi jeg ikke har tilgang til absolutt alle web 2.0-tjenester som finnes i hele verden. Norbits, for eksempel. faen!

num

 
At 28 februar, 2007 20:51, Blogger Don Martin said...

Toy! Du har ikke engang MSN, Skype, Gmail-chat og ichat

 

Legg inn en kommentar

<< Home