mai 15, 2007

Stopp volden sensurert versjon

Demonstrer for rettferdighet for Eugene Ejike Obiora

Møt opp på Jernbanetorget i Oslo eller på Torget i Trondheim klokka 14:00 på lørdag 19 mai! Vi trenger også folk til å hjelpe til med å mobilisere, dele ut løpesedler, invitere folk på facebook-arrangemangene, osv.

Demonstrasjonen er arrangert av det nystarta nettverket Respekt!

Det er også starta en underskriftskampanje.
Saken til Eugene Ejike Obiora må for retten! Vi som underskriver her krever uavhengig gransking der ikke kolleger etterforsker kolleger. Vi krever at betjenter som har vært involvert i et dødsfall må permitteres til saken er ferdig behandla. Videre krever vi at rasismeanklager mot politiet må behandles av personer med spesialkompetanse på dette.
underskriftsliste!(Du har selvfølgelig besøkt Leftpunch for lenge sida! Og er du på fjesboka, så finner du Respekt! her.)

Etiketter:

3 Comments:

At 16 mai, 2007 18:37, Blogger Brage said...

Hahahah! Fant nettopp følgende på hjemmesida til Nasjonaldemokratene:

Obiora-saken: - Gode argumenter for et søksmål

Tirsdag 15. Mai 2007

Nasjonaldemokratene gir sin hele og fulle støtte til Politiet som ønsker å saksøke rapgruppen samvirkelaget for å ha navngitt en politibetjent med fult navn i en av sine låter i forbindelse med en alvorlig ulykke hvor en mann dessverre mistet livet.

Nasjonaldemokratene mener man klart skal ha stor frihet til å ytre sine meninger også om politiet, men det å navngi en politibetjent eller privatperson uten å ha fått vedkommendes samtykke ser vi på som grov ærekrenkelse.

Nasjonaldemokratene mener her politiets fellesforbund klart må reise sak mot rapgruppen og forlange at cd'en blir trukket fra markedet samt kompensasjon til den navngitte politibetjenten.

 
At 17 mai, 2007 00:08, Blogger Elvis Bling Laden said...

Kult. Forskjellen mellom dem og arne johannessen er at han mener det var "fremdragende politiarbeid". Ellers tørr jeg ikke si mer om den saken, med fare for å bryte en mye omtalt blogg-regel. Du veit.

 
At 10 juni, 2007 20:42, Anonymous Anonym said...

Stopp politiVolden

Nasjonaldemokratene er vel ikke de skarpeste knivene i skuffen. Kanskje de er for alle politimenn som er mot svartinger (og dermed mot alle som er mot de samme politimennen), hva vet jeg?

 

Legg inn en kommentar

<< Home